top of page
Buscar
  • Foto del escritorEsplai Kasperle

Colònies 2022

Un any més hem fet possible que les colònies de l'esplai fossin un èxit absolut. 12 dies de meravellosos records que ens han omplert d'alegria i companyia. La nostra família viu com mai ho havia fet i de la millor manera. Uns dies on s'han pogut experimentar moltes emocions, però totes elles rodejades de tendresa i carinyo. No han estat unes colònies fàcil però ben segur que les recordarem amb molt d'amor perquè és aquesta paraula amb la qual volem recordar les colònies d'estiu 2022 de l'esplai kasperle.


Aquest any a més, ha sigut un any de canvi per algunes de nosaltres. Dos monitors de l'assemblea s'acomiaden de tota una etapa que els ha omplert en tots els àmbits de la seva vida. Des de l'esplai només us volem donar les gràcies per tota la dedicació i esforç per fer possible un millor esplai amb millors persones.


Ara només queda la ruta a Menorca de les nostres joves que ben segur vindrà carregada d'anècdotes i diversió però sobretot de molt d'amor, ja que amb aquesta ruta algunes de les nostres joves s'acomiaden de l'esplai.


Només ens falta donar les gràcies a tots els infants i famílies que han confiat en la nostra tasca i que any rere any ens omplen amb missatges d'amor i tendresa.


Visca l'esplai!


PD: En l'apartat de "colònies", "àlbum de fotografíes" hi trobareu les fotos que s'han fet durant les colònies i que simbolitzen records. A més se us enviarà un enllaç de drive per mail i/o whatssapp on també les podreu tenir.






83 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page