top of page
Buscar
  • Foto del escritorEsplai Kasperle

Posicionament 8M

Avui 8 de març, és el dia de les dones treballadores, i des del punt de vista del món del lleure en el qual ens veiem ficades, malgrat que intentem mantenir una perspectiva feminista que ens inclogui a totes, encara tenim dinàmiques on ens sentim i fem sentir excloses a part del nostre col·lectiu. Hem de posar els peus a terra i ser conscients que, deixant de banda les nostres opressions, som dones i dissidents privilegiades que també col·laborem en l'opressió de les que no ho són tant, per tant, hem de desconstruir-nos i fer-nos conscients de la nostra realitat per tal de construir un feminisme realment interseccional que inclogui a TOTIS.


Som conscients que requereix molta feina, és per això que cada any el 8M ens recorda la importància de la nostra tasca, quan ens ajuntem amb les nostres companyes per reivindicar el que sempre hem merescut, ser més fortes que mai i destruir el sistema cisheretopatriarcal.

Un sistema ple de desigualtats, opressions i de violència cap a les dones i dissidents intolerables en ple segle XXI. Estem fartes de lluitar per drets que són nostres (o que ens pertanyen) i que aquest sistema cisheteropatriarcal racista, capitalista, ens ha arrabassat sense cap mirament. És per això que cada 8 M reivindiquem i lluitem perquè això acabi, i poder ser lliures i nostres.


Avui és el dia en què aquesta lluita és més visible, però no oblidem que cada dia es pateixen violències i opressions causades pel sistema capitalista en el qual ens trobem. No són fets casuals, la lluita ha de ser col·lectiva i diària.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page